Boyun
Çoğunluğu kemik, deri ve ince etlerden oluşan tavuğun boyun kısmıdır.
Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin
dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı | 30-40 g | 30-40 g |
---|---|---|
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) | 12-13 kg | 8 kg |
Koli İçi Ürün Adeti | - | 8 Tabak (200-210 parça) |
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) | 9 | 9 |
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) | 365 | 365 |