BAK PİLİÇ

Boyun


Çoğunluğu kemik, deri ve ince etlerden oluşan tavuğun boyun kısmıdır.

Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı 30-40 g 30-40 g
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) 12-13 kg 8 kg
Koli İçi Ürün Adeti - 8 Tabak (200-210 parça)
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) 9 9
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) 365 365