Herkes için sağlıklı, güvenilir, kaliteli ve doğal piliç etini üretmek için kalbinin sesini dinleyenleriz.
Bakpi
1984’de, Ankara-Polatlı’da, tarım ürünleri ticareti yapan Bakdaş Gıda’nın tavukçuluk sektörüne yaptığı yatırımlar neticesinde, Bakpiliç’in hikayesi 1997 senesinde resmen başlamıştır.
1997’de ilk damızlık tesisini kurarak sektöre giriş yapmış, 2000 yılında ise hem damızlık tesislerinin kapasitesini arttırmış hem de kuluçka tesislerini faaliyete geçirerek etlik civciv üretimini başlatmıştır. 2003’de Ankara-Beypazarı’nda kurduğu kesimhanesinde, piliç eti üretimine başladı ve tam entegre bir tesise dönüştü. 2015 senesinde ise saatte 60 ton kapasite ile üretim yapan, 30 bin metre kare alan üzerine kurulu yüksek teknoloji ile donatılmış, yem fabrikasını ve hammadde depolama tesislerini faaliyete geçirmiştir.
Tavukçuluk sektörünün genç, yenilikçi ve dinamik markası olan Bakpi, üretimin her aşamasında ve dağıtım kanalında göstermiş olduğu hassasiyet ile sektörünün yükselen isimleri arasına girmiştir.
Kalite Politikamız
Bakpiliç Entegre Tavukçuluk A.Ş.; yönetimi ve çalışanları olarak “Güvenli Gıda Üreticisi” vizyonu ve politikası ile entegre olarak üretmiş olduğu piliç ve tüketime hazır piliç etleri ile gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerin tamamında; insan sağlığını, güvenli gıda üretimini en önemli unsurlar olarak benimsemiştir.
Bu kapsamda tüm yasal mevzuatlara, Gıda Güvenliği sistemine ve TSE Standartlarına uygun, Helal Gıda Sertifikasına sahip ürünler üretmektedir. Firmamız faaliyetlerinin her aşamasında müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurup, sürekli uygulanan iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri ile kuruluşumuzdan bugüne kadar sahip olduğu kaliteli ve güvenli gıda üretme prensibini bundan sonra da korumayı bu politika ile taahhüt etmiştir.