BAK PİLİÇ

Kök Kanat


Üst kanadın gövdeye bağlı etli kısmından elde edilir.

Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı 80-85 g 80-85 g
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) 11-12 kg 7-9 kg
Koli İçi Ürün Adeti 180-200 8 Tabak (112-128 parça) veya 12 Tabak (132-144 parça)
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) 9 9
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) 365 365