Fileto
Kemiksiz göğüs etidir. “Derili tam fileto”, “derisiz tam fileto” ve “derisiz yarım fileto” olarak 3 farklı seçenekte tabaklı olarak üretilir.
Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin
dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı | 250-300 g | 250-300 g |
---|---|---|
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) | 11-12 kg | 7-9 kg |
Koli İçi Ürün Adeti | 40 | 8 Tabak (32 parça) veya 12 Tabak (24 parça) |
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) | 9 | 9 |
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) | 365 | 365 |