BAK PİLİÇ

Fileto


Kemiksiz göğüs etidir. “Derili tam fileto”, “derisiz tam fileto” ve “derisiz yarım fileto” olarak 3 farklı seçenekte tabaklı olarak üretilir.

Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı 250-300 g 250-300 g
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) 11-12 kg 7-9 kg
Koli İçi Ürün Adeti 40 8 Tabak (32 parça) veya 12 Tabak (24 parça)
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) 9 9
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) 365 365