BAK PİLİÇ

But Pirzola (Derili)


Butun sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli üründür.

Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı 150-200 g 150-200 g
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) 11-12 kg 8-9 kg
Koli İçi Ürün Adeti 65-70 8 Tabak (40 parça) veya 12 Tabak (36 parça)
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) 9 9
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) 365 365