But Pirzola (Derili)
Butun sırt kısmı alındıktan sonra orta eklem yerinden kesildiğinde elde edilen üst parçasının kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli üründür.
Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin
dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı | 150-200 g | 150-200 g |
---|---|---|
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) | 11-12 kg | 8-9 kg |
Koli İçi Ürün Adeti | 65-70 | 8 Tabak (40 parça) veya 12 Tabak (36 parça) |
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) | 9 | 9 |
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) | 365 | 365 |