Baget
Piliç Baget’ in kemik ucunun alınmasıyla elde edilen bir üründür.
Taze ürünler buzdolabında (0/3°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Birim Ürün Ağırlığı | 100-150 g | 100-150 g |
---|---|---|
Ortalama Koli Ağırlığı (kg) | 11-12 kg | 7-10 kg |
Koli İçi Ürün Adeti | 100 | 12 Tabak (36-48 parça) |
Taze Ürün Raf Ömrü (gün) | 9 | 9 |
Donuk Ürün Raf Ömrü (gün) | 365 | 365 |