BAK PİLİÇ

img

BAKPİ FIRINDA KAJUN

Malzemeler

2 adet Bakpi tavuk göğsü, 4 yemek kaşığı kajun baharatı, 1 kutu sıvı krema, 1 kase galeta unu

Hazırlanışı

Bakpi tavuk göğsünü jülyen şekilde doğrayın. Geniş bir kapta 2 yemek kaşığı kajun baharatı ile 1 kutu sıvı kremayı karıştırın. İçine jülyen şekilde kestiğiniz tavukları ekleyin ve karıştırın. Ardından dinlenmesi için yaklaşık 1 saat buzdolabına yerleştirin.
Bir kaba galeta ununu koyun. Dinlenen tavuklarınızı galeta ununa arkalı önlü bulayın. Fırın tepsisine yağlı kağıdınızı yerleştirin. Ardından tavuklarınızı tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında yaklaşık 40 dakika boyunca pişirin.
Yemek hazır, afiyet olsun.