• POŞETLİ TABAKLI ÜRÜNLER

  • AÇIK ÜRÜNLER

  • ŞARKÜTERİ

  • BİTKİSEL BESLENMİŞ ÜRÜNLER
  • DERİLİ BUT PİRZOLA (AÇIK)
    Fırınlık ürünün pirzola olarak açılması ile elde edilen üründür.
    Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir.
    100 gr için
    Protein (g)
    18.15
    Yağ (g)
    18.38
    Enerji (Kcal)
    238.02
    SAKLAMA KOŞULLARI
  • Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur.
  • Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir.
  • Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr