TAVUK DÖNER


Malzeme Listesi

  • 1 parça tavuk göğüs eti.
  • Ayçiçek yağı.
  • Kekik.
  • Pulbiber.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Göğüs etini ince parçalar halinde kesin. Baharatlar ve yağ ile karıştırıp tavuk etlerini marine edin. Marine edilen tavuk etlerini buzluk poşetlerine alıp rulo şekline getirin. Buzlukta sertleşene kadar bekletin. Buzluktan alıp ince dilimleyin. Çok az yağladığınız tavada pişirip sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr