TAVUK BURGER


Malzeme Listesi

  • 300 gr. tavuk göğsü.
  • Sıvı yağ.
  • 1 adet soğan.
  • 2 adet hamburger ekmeği.
  • 2 yemek kaşığı galeta unu.
  • 1 adet domates.
  • Tuz.
  • 4 yaprak marul.
  • Karabiber.
  • Kornişon turşu.
  • Kori.
  • Ketcap.
  • Pane Harcı.
  • Mayonez.
  • Tavuk göğsü ve soğanı robottan geçirin. Bu karışımın içine galeta unu ile baharatları ekleyin ve yoğurun. Hazırlanan karışımı 30dk. buzdolabında bekletin. Soğuduktan sonra 2 parçaya ayırın ve su yardımıyla yuvarlayarak yassı köfteler haline getirin. Bu köfteleri pane harcına bulayarak sıvıyağda kızartın. Hamburger ekmeklerinin içine sırasıyla marul, domates, turşu, köfte ve tekrar marul koyun. Ketçap ve mayonezle servis edin. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr