SEBZELİ TAVUK ROSTO


Malzeme Listesi

  • 600 gr. tavuk göğüs eti.
  • 1 su bardağı bezelye.
  • 2 yumurta sarısı.
  • 3 yemek kaşığı galeta unu.
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı.
  • 1 adet kırmızıbiber.
  • 1 adet sarı biber.
  • 1,5 çay kaşığı köri.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • 1 su bardağı mısır gevreği.
  • Maydanoz.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Tavuk etlerini mutfak robotunda kıyma haline getirin. Yumurta sarıları, galeta unu, tuz, karabiber, köri ve zeytinyağını ekleyip tekrar robotta karıştırın. Biberleri küp şeklinde doğrayın, bezelyeyle birlikte tavuk kıymasına karıştırın. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Tavuk etli karışımı rulo haline getirip yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Mısır gevreklerini kırıntı haline getirin. Tuz, karabiber ve kıyılmış maydanozu ilave edip karıştırın. Rostonun üzerini bu karışımla kaplayın. 190 dereceye ayarlanmış fırında 45dk. pişirin. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr