PİLİÇ SARMA


Malzeme Listesi

  • 2 adet tavuk göğsü.
  • 250 gr. ıspanak.
  • 100 gr. kaşar.
  • 2 çorba kaşığı un.
  • 2 yumurta.
  • 4 çorba kaşığı galeta.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Tavuk göğüslerini streç filme sarıp, döverek inceltin. Dövülen piliçlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Tavukların üstüne birkaç dilim ıspanak yaprağı ve kaşar dilimi koyarak rulo haline getirin. Rulo halindeki piliçleri önce una sonra yumurtaya ve galetaya bulayın ve kürdanla sabitleyin. 180 derecelik fırında tavuklar kızarana kadar pişirin. Dilimleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr