GÜVEÇTE TAVUK ETİ


Malzeme Listesi

  • 4 tavuk but.
  • 1 su bardağı taze fasulye.
  • 1 patlıcan.
  • 1 kabak.
  • 1 su bardağı su.
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ.
  • 1 yemek kaşığı domates salçası.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Zeytinyağını güvece alın. Tavuk butlarını ve doğradığınız sebzeleri yerleştirin. Suyla salçayı bir kapta karıştırın ve güvece aktarın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında tavuklar kızarıp, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr