DOMATES SOSLU TAVUK KANAT


Malzeme Listesi

  • 1 kg tavuk kanadı.
  • 16 arpacık soğan.
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı.
  • 5 domates.
  • 3 sivri biber.
  • 1 tatlı kaşığı acı biber salçası.
  • 2,5 su bardağı sıcak su.
  • Kimyon.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Fesleğen.
  • .
  • Soğanların kabuklarını soyup zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Salçayı ekleyip karıştırın. Domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın ve soğanlara ekleyin. Sivri biberleri doğrayarak ilave edin ve birkaç dakika pişirin. Tavuk kanatlarını tuz, karabiber, kimyon ve sıcak su ekleyerek yüksek ateşte kaynayana kadar pişirin. Kaynamaya başlayınca kısık ateşe alarak 40dk. pişirin. Üzerine kıyılmış fesleğen serpiştirip servis yapın. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr