ÇITIR PANE


Malzeme Listesi

  • 1 paket etimek.
  • 1 bardak mısır gevreği.
  • 8 adet grissini.
  • Sarımsak tozu.
  • Pul biber.
  • Nane.
  • Kekik.
  • Tuz.
  • Karabiber.
  • Ev yapımı çıtır pane harcını hazırlamak için, etimek- mısır gevreği ve grissiniyi ayrı ayrı robottan geçirin ve bir kabın içinde karıştırın. Bu karışımın içine tüm baharatları ekleyin. Bagetleri tuzlayın. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve baharatlı karışıma bulayın. Tüm bagetlere aynı işlemi uyguladıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyun ve 180 derecelik fırında 45dk pişirin. Afiyet olsun.

  • ÇÖP ŞİŞ
  • TAVUK BURGER
  • ÇITIR BAGET
  • ÇITIR PANE
  • TAVUKLU TART
  • TAVUKLU PİZZA
  • PİLİÇ SARMA
  • TAVUK DÖNER
  • DOMATES SOSLU TAVUK KANAT
  • GÜVEÇTE TAVUK ETİ
  • SEBZELİ TAVUK ROSTO

  • BAKPİLİÇ
    Fevzi Çakmak Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No:1 Yenikent / ANKARA
    Tel: +90 (312) 397 87 68 Fax : +90 (312) 397 87 72 Eposta : bakpilic@bakpilic.com.tr