Tabaklı Ürünlerimiz
BAGET (Tabaklı) Pilicin ayağa yakın kısmından elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    16.52
  • Yağ(gr)
    9.18
  • Enerji(kcal)
    148.70
BÖLÜNMÜŞ KANAT (Tabaklı) Kanat ucu kesildikten sonra kalan kısmı ikinci eklem yerinden ikiye kesmek sureti ile elde edilen derili üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
BOYUN (Tabaklı) Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    15.12
  • Yağ(gr)
    10.12
  • Enerji(kcal)
    175
BUT ÇÖP ŞİŞ (Tabaklı) Fırınlık ürününün kemik ve deriden ayrılmasından sonra kuşbaşı şekilde doğranıp, şişlere dizilmesi ile elde edilen üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    10.36
  • Enerji(kcal)
    169.36
BUT SOTE (Tabaklı) Fırınlık ürününün deriden ayrılıp kuşbaşı şeklinde doğranması ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    10.36
  • Enerji(kcal)
    169.36
BUT (Tabaklı) Pilicin göğüs ve kanat kısımlarından ayrılması ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.47
  • Yağ(gr)
    14.52
  • Enerji(kcal)
    200.51
BÜTÜN PİLİÇ (Tabaklı) Ağırlığı 1.350 gr ve üzeri olan içi çıkarılmış, boyunsuz piliçtir. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.97
  • Yağ(gr)
    13.31
  • Enerji(kcal)
    195.67
CİĞER - YÜREK (Tabaklı) Pilicin ciğer ve yüreklerinin özenle temizlenmesi ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.96
  • Yağ(gr)
    7.74
  • Enerji(kcal)
    135.62
DERİLİ BUT IZGARA (Tabaklı) Fırınlık ürününün kemiği alınarak elde edilen derili ürünüdür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    20.15
  • Enerji(kcal)
    221.18
DERİLİ BUT PİRZOLA (Tabaklı) Fırınlık ürününün pirzola olarak açılması ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.15
  • Yağ(gr)
    18.38
  • Enerji(kcal)
    238.02
DERİSİZ BUT IZGARA (Tabaklı) Derili but ızgara ürününün derisi alınarak elde edilen ürünüdür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    10.36
  • Enerji(kcal)
    169.36
DÖNERLİK FİLETO (Tabaklı) Sırtsız göğsün kemiği alınarak elde edilen tek parça göğüs etidir. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.97
  • Yağ(gr)
    9.20
  • Enerji(kcal)
    162.68
FİLETO (Tabaklı) Sırtsız göğsün kemiği alınarak elde edilen derisiz üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
FIRINLIK (Tabaklı) Sırtsız budun bageti alınarak elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.15
  • Yağ(gr)
    18.38
  • Enerji(kcal)
    238.02
GÖĞÜS ÇÖP ŞİŞ (Tabaklı) Göğüs sote ürünün şişlere dizilmesi ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
GÖĞÜS SOTE (Tabaklı) Fileto etinin kemik ve deriden ayrılmasından sonra kuşbaşı şeklinde doğranması ile elde edilen üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
KANAT (Tabaklı) Pilicin but ve göğüs kısımlarından ayrılması ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
KELEBEK PİRZOLA (Tabaklı) Ön sırt kısımdaki etin kemiğinin alınması ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    15.21
  • Yağ(gr)
    22.6
  • Enerji(kcal)
    203.8
SIRTSIZ BUT (Tabaklı) Piliç budunun sırt kısmından ayrılmasıyla elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.47
  • Yağ(gr)
    14.52
  • Enerji(kcal)
    200.51
SIRTSIZ GÖĞÜS (Tabaklı) Piliç göğüsünün sırt kısmından ayrılması ile elde edilen derili ürünüdür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.97
  • Yağ(gr)
    9.20
  • Enerji(kcal)
    162.68
UÇSUZ KANAT (Tabaklı) Kanadın uç kısmının kesilmesi ile elde edilen derili ürünüdür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96