Açık Ürünlerimiz
BAGET Pilicin ayağa yakın kısmından elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    16.52
  • Yağ(gr)
    9.18
  • Enerji(kcal)
    148.70
BÖLÜNMÜŞ KANAT Kanat ucu kesildikten sonra kalan kısmı ikinci eklem yerinden ikiye kesmek sureti ile elde edilen derili üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
BOYUN Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    15.12
  • Yağ(gr)
    10.12
  • Enerji(kcal)
    175
BOYUN KIYMA Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.23
  • Yağ(gr)
    9.42
  • Enerji(kcal)
    180
BUT Pilicin göğüs ve kanat kısımlarından ayrılması ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.47
  • Yağ(gr)
    14.52
  • Enerji(kcal)
    200.51
BUT ÇÖP ŞİŞ Fırınlık ürünün kemik ve deriden ayrılmasından sonra kuşbaşı şeklinde doğranıp, şişlere dizilmesi ile elde edilen üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    10.36
  • Enerji(kcal)
    169.36
BUT SOTE Fırınlık ürününün deriden ayrılıp kuşbaşı şeklinde doğranması ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.30
  • Yağ(gr)
    10.36
  • Enerji(kcal)
    169.36
BÜTÜN GÖĞÜS Pilicin but ve kanat kısımlarından ayrılması ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.97
  • Yağ(gr)
    9.20
  • Enerji(kcal)
    162.68
BÜTÜN PİLİÇ Ağırlığı 1350 gr ve üzeri olan içi çıkarılmış, boyunsuz piliçtir. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.97
  • Yağ(gr)
    13.31
  • Enerji(kcal)
    195.67
CİĞER - YÜREK Pilicin ciğer ve yüreklerinin özenle temizlenmesi ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.96
  • Yağ(gr)
    7.74
  • Enerji(kcal)
    135.62
DERİ Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    9.26
  • Yağ(gr)
    17.36
  • Enerji(kcal)
    260
DERİLİ BUT PİRZOLA Fırınlık ürünün pirzola olarak açılması ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.15
  • Yağ(gr)
    18.38
  • Enerji(kcal)
    238.02
DÖNERLİK FİLETO Sırtsız göğsün kemiği alınarak elde edilen tek parça göğüs etidir. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    19.97
  • Yağ(gr)
    9.20
  • Enerji(kcal)
    162.68
FİLETO Sırtsız göğsün kemiği alınarak elde edilen derisiz üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
GÖĞÜS ÇÖP ŞİŞ Göğüs sote ürünün şişlere dizilmesi ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
GÖĞÜS ÇORBALIK Piliç göğsünün sırt kısmından elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    12.60
  • Yağ(gr)
    16.22
  • Enerji(kcal)
    163.66
GÖĞÜS SOTE Fileto etinin kemik ve deriden ayrılmasından sonra kuşbaşı şeklinde doğranması ile elde edilen üründür. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    22.62
  • Yağ(gr)
    1.96
  • Enerji(kcal)
    108.12
KANAT Pilicin but ve göğüs kısımlarından ayrılması ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
KELEBEK PİRZOLA Ön sırt kısımdaki etin kemiğinin alınması ile elde edilen üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    15.21
  • Yağ(gr)
    22.6
  • Enerji(kcal)
    203.8
KEMİKLİ KUŞBAŞI Bütün pilicin kuşbaşı şeklinde parçalanması ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.65
  • Yağ(gr)
    6.68
  • Enerji(kcal)
    184.98
SIRT KIYMA Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    14.79
  • Yağ(gr)
    13.89
  • Enerji(kcal)
    225
SIRTSIZ BUT Piliç budunun sırt kısmından ayrılmasıyla elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    17.47
  • Yağ(gr)
    14.52
  • Enerji(kcal)
    200.51
TAŞLIK Pilicin katı da denilen organın özenle temizlenmesi ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    20.07
  • Yağ(gr)
    3.49
  • Enerji(kcal)
    111.69
UÇSUZ KANAT Kanadın uç kısmının kesilmesi ile elde edilen derili üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.24
  • Yağ(gr)
    12.55
  • Enerji(kcal)
    185.96
YEMEKLİK Bütün pilicin parçalanması ile elde edilen bir üründür. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. SAKLAMA KOŞULLARI: Taze ürünler buzdolabında (0/4°C) son kullanma tarihine kadar, derin dondurucuda 3 ay tazeliğini korur. Donuk ürünler derin dondurucuda (-18 °C) 1 yıl süre ile muhafaza edilebilir. Buzdolabında çözdürülmeli ve çözünen ürün tekrar dondurulmamalıdır.
  • Protein(gr)
    18.97
  • Yağ(gr)
    13.31
  • Enerji(kcal)
    195.67